

## AGENDA Plan Management Advisory Group Meeting and Webinar Monday, June 13, 2016, 1:00 p.m. to 2:30 p.m.

## Berryessa Conference Room Covered California 1601 Exposition Boulevard, Sacramento, CA 95815

Webinar link: https://attendee.gotowebinar.com/register/2276312700727263234

	June Agenda Items	Suggested Time
I.	Welcome and Agenda Review	1:00 - 1:05 (5 min.)
II.	2017 Certification Update	1:05 – 1:20 (15 min.)
III.	Attachment 7 Measurements and Specifications	1:20 – 1:45 (25 min.)
IV.	High Deductible Health Plan Proposal	1:45 – 2:00 (15 min.)
V.	Special Enrollment Period (SEP) Audit Process Update	2:00 – 2:15 (15 min.)
VI.	Open Forum	2:15 – 2:25 (10 min.)
VII.	Wrap-Up and Next Steps	2:25 – 2:30 (5 min.)

Send public comments to <a href="mailto:qhp@hbex.ca.gov">qhp@hbex.ca.gov</a>

Welcome to Covered California's offices at 1601 Exposition Boulevard.

Please park in any uncovered spot in the upper parking lot at 1601 Exposition Blvd. (The spaces in the lower lot and in the underground garage are reserved for staff and are not available to the public.)

You must enter through the front doors; there is no public access through the lower parking lot or the garage. Please sign in with the security guard and get a visitor name tag before you proceed to the meeting room.